Håller igen..

Hej! Nu skriver jag igen! Jag sitter här och tittar på bråk brother (big brother) Jävla Marcel.. Han är lärare undra om han MISSHANDLAR sina elever.. Hmm.. Men jag håller igen (äter inte) Glass,godis,fika, Bara fil och flingor och frukt fast jag äter kvällsmat ahhahah! Asså Vi kör i skolan happaranda sten sax påse.. Det är lite kul bara att man måste balansera och jag e inte bra..


JAG ÄLSKAR JUSTIN BIEBER <3 har tröjor,täcker,mer orkar ej skriva hahahahah! Men jag börjar bli trött.. Johanna nu har du ett inlägg bffe <3  Min bffe vill att jag ska skriva så ska börja skriva mer också! Min katt abbe ligger och rullar på golvet men.. Pössar och kramar från kattälskaren..

Sjukt!

Hej bloggen.. Jag måste hålla igen med godis,glass! För jag var för tjock sa skolsköterskan och jag var för kort.. Inte mitt fel att jag är kort... Vad ska man göra nu dåååe??? Jag bara skrev ett kort inlägg för att visa att jag fortfarande skriver.. Så dela min blogg ;) Ha en skön dag!


Sow that?

Hej alla bloggläsare! ;) Jag Skrev för 2 dagar sen.. Om 12 veckor sitter jag på cypern.. Idag har man blivit dissad? Efter man bjudit på mycket.. Bara för att jag inte bjöd på fyrishov!! Min bffe Johanna har inte lagt märke till mig idag.. Jag mår lite dåligt av det när jag tänker på det om hon inte tycker om mig längre.... Känns som jag inte finns i hons värld.. Men sånt är livet.. '

På musiken ska vi kunna HÅRGALÅTEN utan till! Fett svårt.. Den e ju lång.. Så jobbigt... Sow that.. Jag bara inte orkar med dissen Från Sara... Bara inte orkar....... Aaahhh! Varför ska hon utnyttja mig? Kan ej tro på hon..Mamma Skaffar skype... Det går inte så bra märker jag haha! Just här brevid mig stor det två bloggalternativ Sega maränger madebymaryblogg.blogg.se haha lol FInt helt enkelt raindance.blogg.se LOL! Men ijallafall... Här e två sider jag tipsar om... 123minsida.se/Kulbio och
123minsida.se/Tjejengustafsson Dem e bra..


 Ha det gött.. / Pözzar Kattälskaren

Mammas jobb!

Idag ska man åka till mammas jobb.. Och idag så kom det en som ska tappetsera om hos oss i hallen... Jag måste vänta 3 timmar hos mamma... Ni får gärna kolla in min sida om abbe <3 Sidan kommer skrivas på facebook... Eller skrivs den här i nästa inlägg :) Vi skulle typ åka och äta på mcdonalds efter.. Kommer till SKolan imorgon yeeey! Jag får typ problem med andningen på kvällarna men det har försvunnit nu!  Måste åka hejdå!

Sjuk!

  • Hej alla! Jag är sjuk.. Idag var det slöjd... men jag missar ju det, E ju sjuk.. Tråkigt! igår var vi på studenternas Och jag mådde illa då.. Vi åkte buss med HeLA klassen Jag såg Linnèa Båten! Men här kommer en bild! ha det bra <3 Kanske skriver sen eller nått...

OMG

Igår sov en kompis hos mig tills idag.. Vi satt vid datan tills 02.15 sen vakna vi 07.00 5 timmar's sovande... Jag tycker om Baby doll hahhahahah! På melodifestivalen jag hejar på Dead of april ♥ Dem e skitbra.. Synd att Sean banan åkte ut! Jag som gillar han! Sitter och pillar på min lösa tand.. Usch.. Vill bara bryta av den ..Och Shout it ot/ David lindgren han som har varit med i High school musical jag älskar han mycket! Nu e klockan 12.00 .. Sitter här i one piecen.. Vad ska man göra??

SNÖN HÅLLER PÅ ATT FÖRSVINNAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAA! Äntligeen... Idag är det Big brother.. TA UT HANNA W!!!!!!! Hon kanske är en underhållning men ingen big brother deltagare igentligen.... Bara ä så jävla självisk. TA UT HON SVENSKA FOLKET!  Aja.. Ha det bra!


Hatar den dära Hanna w!

Hejhej alla bloggläsare!  Jag sitter här och lyssnar på musik och är med en vän! Jag såg att Sean banan hade 5 nya låtar ;s? Ingen kommer lägga märke till dem!  + Dem e dåliga bara Sean den förste banan e bra... Den han ska sjunga i andra chansen idag!! Håller på han! Men tror han inte går vidare.. Glömde skriva igår att jag hade klippt mig.. Jag passar bättre i kort lugg än i lång!  Men ijallafall.. Igår såg ja ju på big Brother och jag vill bara ha den dära fjortisen ut Hanna w!! ;s Än i skolan bara jag e lik hon och jag hejar på hon?? Asså lol hon e ju dum i huvudet...

Hon tror att nudlar ska bli en soppa? jag bara börja garva.. Har hon aldrig varit i sverige? Hon e ju ryss.. Men hon borde känna till nudlar.. Oj juste hon köper ju inte mat!! -.- bara väskor! Lovise vitton.. Lägg ner? Jag e så jävla trött på Hanna w! Skicka ut hon förfan!! Jag tycker om Kija och Annica! Dem är ju fan bäst i hela huset.. VIll bara spy! Hanna w gå ut från huset och dö.. Och glöm att du varit där.. Glöm och dröm säger jag bara! Så jvlaaaaaaaaaaaaaaa trrrrrrrrrrrrrrööööööööööööööööötttttttttttttttttttt på hon! AJa tänker gå ut nu tror ja... Jag kanske skriver imorgon Ses!!!!!!!!!!!!!!!! ps.. RÖSTA EJ PÅ HANNA W!


Min gamla kille.. Kan ej glömma bort honom!



Hej alla! Här är min söta pojkvän eller som sagt.. Min gamla.. Han gjorde slut för en vecka sedan.. Vi va ihop i en månad och en vecka! Jag håller koll som ni vet.. Jag har börjat skrivit ibland.. Jag kommer ta pauser ibland.. Min mamma fick 750 kr från google idag för att så många kollat in hons blogg! Men ijallafall.. Det finns nåt jätte gulligt och sött med Marwan! Han är så rolig och omtänksam♥ Och idag på gumpan! UUUUUUUUUUUEEEEEEEEEEEEEEEEEEH! Orkar inte prata om det men gör det ijallafall... Vi skulle dansa fox ( kille och tjej ) Och då fick jag först dansa med MARWAN!! (bild)  Och vi hade ju gjort slut så då skulle man hålla på midjan.. Och efter det fick jag dansa med ADAAAAAAAAAAAAAM!


Så pinsamt... Men jag saknar ijallafall Marwan! Han är den snälla och omtänksammaste personen jag träffat.. Så svårt att glömma bort honom! Vill ej.. Han sitter som en ros i mitt hjärta.. och bladen aldrig ramlar av.. Dem vill sitta kvar.. Här om dagen så liggde jag i sängen och tänkte lite.. Och då hörde jag marwan's röst i mitt huvud ropa Linnea! men jag tänkte bara på han för mycket! Jag skriver imorgon... Jag lovar det.. det är ännu helg.. Nu ska man se big brother.. Hejdååååå!

RSS 2.0