jobbig skoldag..

hejsan alla bloggläsare jag orkar inte skriva idag .. är trött.

Snart söndag..

Hejsan alla bloggläsare! Idag skulle jag va med en kompis jag ringde och vi bästemde att hon skulle komma 14.00   men hon kom aldrig jag ringde och hon va med nån annan de va faktist dåligt..Och hon orkade inte ringa. Idag skulle en kompis komma tillbaka idag men hon kommer om 2 veckor pga nån fest hos föreldrarna???!!

Men idag har de vart en lång dag har vart med många andra kompisar..Så hade roligt ijallafall men en kompis kasta saker på mig.. Jag åt plankstek för en stund sen.. Snart ska jag in i duchen för pappa duchade nyss :)))

Ha en bra dag i morgon bye bye

Äntligen Fredag!

God kväll alla bloggläsare.. Idag har jag vart med en kompis.. Vi har haft skrattkalas haha! Åhh jag längtar tills J kommrt tillbaka i morgon. Idag i skolan hade vi idrott/PE Badminton jag vann mot en kompis med 7-5.. Man ska fortsätta se på idol snart :)) Såg ni alexander bard har en klocka på fingret! han är knäpp! Om en vecka är det första advent. Då ska vi till kyrkan med skolan..Jag har inte så mycket att skriva så jag kommer skriva mer i morgon jag lovar.
Ha en trevlig kväll. God natt.

Jobbig skoldag..

God kväll alla bloggläsare.. Mamma har ändrat resan. Nu åker vi till cypern i stället. Idag i skolan så var de jobbigt.. Jag halkade på rumpan när jag gick. Ajaj.. När vi hade en lektion med 4b's lärare.. Så tog jag fram en dator och skrev av en sak jag hade skrivit på ett papper med en i min klass.. När vi jobbade på datorn stängdes den av på viloläge och sen på slutet när vi skulle plocka undan och gå till maten, Så tog jag datorn och allt annat min kompis hjälpte inte till då fråga jag en annan i klassen om  den kan ta pennan och suddet och lägga i min bänk.. Då gjorde den det.. Men inte i bänken på ett annat bord, Där en kille i klassen lämnat in dom i hittade pennor och sudd och jag hade en sak på pennan så man skriver mjukt med den tog han själv så snål!

Men som tur fick jag en ny. Snart ska jag spela club penguin och stardoll.com! idag bråkade jag med min bästa vän J. Men vi blev sams, Vi bråkar ju för att vi är kompis vi har nästan bara bråkat 5 gånger som bästa vänner! Jag har nominera hon till friends forever ju♥ Min mamma har typ gjort en till blogg.. Idag har jag vart med en kompis i klassen vi skulle göra läxor men vi hade så kul så att vi strunta i dem .. HAHHAHAA.

Ibland efter skolan kan det bli lite senare bloggskrivning och ibland hinner jag ej men tur att jag hann idag för jag lovade alla bloggläsare det.. Som sagt drygt att det finns en i klassen som ska bråka med mig hela tiden! Det är inte J om ni tror det. Min pappas nya bil kommer på onsdag efter skolan ska vi till tuns..  Med hans nya bil hyndai i40.

Ha en trevlig kväll med bingolotto eller vad ni ser på.. Vi vinner aldrig bajs på bingolotto!! Bye bye Skriver kanske i morgon om jag hinner!

Brorsan! <3

Good Day Bloggläsare.. Idag är jag så glad för.... JAG HAR BLIVIT AV MED HOSTAN O FEBERN! I morgon kan jag gå till skolan. Fast då bärettar jag om skoldagen när jag kommer hem :D PÅ bilden är det min Bror E♥ Han är jättesnäll och jag saknar han! Den dära bilden knäpptes 06 12 2011 i cypern. E har en hund också Den heter Skilla. LILLA SKILLIS kan man säga :) Jag hoppas att han kommer hit nåndag.

Idag ska jag va med min killkompis T kanske. Eller Min tjejkompis S om hon får.. För hon va ju också hemma från skolan idag men kommer imorgon till pluggskolan med. Jag tittade ut nyss och då såg jag fåglar ute i trädet.. Och då tänkte jag: ÅHH.. Jag måste gå ut när S har ringt. Hon skulle ringa senare. Min bästa vän S Och J har jag anmält till friends forever på disney channel. Om jag vinner får hon en magisk kompisdag.

Jag älskar er min familj.. Ni är bäst.. Och det finaste man kan ha.. hoppas ni får ett bra liv mina bröder och mom and dad. LILLA SKILLIS vill jag träffa snart min brorsa E♥ Sa en gång för nåra veckor sedan när jag åkte hem från honom så va skilla ledsen :)

Alla bloggläsare.. ett tips va snäll mot eran familj ge kärlek.. För tänk när dom dör också de sista du fick säga till din familj var ett dumt ord? Då kommer du må dåligt.. Ha en solig dag. Hejdå!




Idol 2011...hehe


God kväll bloggläsare! nu ska jag bäretta hur många år ALEXANDER BARD ÄR!! Han är 50 år..Och en dumbom..han kan sluta säga dumma ord åt idolerna.. Hur kunde man ha honom som jurry?! Och han klär sig fjantigt ijallafall vad jag tycker men ni kanske inte tycker det. Jag har sätt på en film idag från 11.05 till 12.51 den heter miffo den är jättebra. Jag är just nu med min bästavän S♥ Hon spelar mitt nintendo och jag är inne på datorn. Hon är jättesnäll.. Min mamma P♥ lagar mat just nu idag blir det Falukorv och potatis o sås o morötter.

Laila bagge har lovat att visa bilder på sitt nyfödda barn Kit. Undra när hehe... den blondinen borde visa snart. Snart kanske det kommer rykten? Hoppas inte de blondis.. Har ni sätt klippet med Dom dära lillidolerna Moa- i vardagsrummet Laila ser ut som en fjortis där.. Och dom andra värsta fail.. Undra hur dom fick en sådan peruk? som moa lignels hår.

I skolan har vi fått egna konton.. Jag har missat dansen i skolan 2 gånger nu AHH!!! Jag hatar min hosta.. Och slöjden missa jag idag vi håller på med bilder till våra pärmar jag gör en muffins.. Jag är inte nöjd. JAG VILL INTE GÅ PÅ TRÄSLÖJD! Jag börjar där efter Jullovet!! Men måste ju det.. bajs på träslöjdsläraren!!! Hejdå och ha en mysig kväll bloggläsare titta i morgon om ni har lust..Bye Bye.



Ska han inte lägga sig?

God morgon alla bloggläsare. Igår Måndag.. klockan nästan 19.50.. Kom en liten kille hem till mig ,som e 7 år och går i fsk.. Och jag tänkte Ska inte han sova? Men han har ju sagt att han lägger sig 23.00? Och går i fsk.. Sjukt va, Som katten frågar Va, Är det sant!? jag svarar ja det är sant! Jag är fortfarande sjuk.. Hostar jobbigt. ♥Min mamma P är så snäll.. När jag behöver hon ger hon mig all kärlek jag vill ha. → Jag tycker om när ni läser min blogg. Ni kan titta senare igen för då kommer jag skriva mer senare på dagen!
Som sagt min Pappa M♥ Ger mig också kärlek när jag vill ha det och vill inte. Dom är så bra föreldrar M o P.Jag missar alltid dansen i skolan när jag e sjuk :( För vi dansar streetdance i skolan och sen ska vi visa upp det på danskvällen om en vecka. Och min kompis eller min FIENDE!! Som alltid ska va snyggast på fester så jobbigt tycker jag i jallafall.. Mascara och allting patetiskt.. Min bffe J♥ Hon är den bästavännen man kan ha forever, Okej nu ska jag ge ett tips för dom som spelar panfu om ni spelar pokopetuppdraget och kommer till gåtorna igelkotten vill vara själv på den andra gåtan och f är den stranden man inte kan komma till.
Jag spelar Stardoll.. Jag heter NamnetBlevElin6 På stardoll .. Jag är superstar där. Och jag tar fusk från Stardollzerosv! hehe.. Jag saknar mina bröder E & F♥ Dom är snälla.. De var längesen jag såg F!! Och vill träffa han s snart som möjligt samma sak med E också! <3<3 Men ha en bra förmiddag.. Titta in min blogg vid 16-17 tiden eller senare igen för då har jag skrivit ett till inlägg! Hejdå.

Måndag 14 November

Hej alla bloggläsare! Detta är mitt första blogginlägg! Jag älskar ju katter.. Jag har själv 2 katter, Ronja och Abbe. Har en hamster också den heter Miranda. Jag sitter här och är sjuk! Det är så tråkigt! Host Host, Ni borde lyssna på låten technologic med daftpunk! den är bra tycker jag ijallafall. Nästa år ska jag åka till Turkiet i 3 veckor, Jag hinner fylla år där och min mamma cypernpia! Vissa känner igen bloggen men vissa inte!
Jag och min mamma cypernpia vill just nu ha en hund! men min pappa vill inte ha en.. Jag vill ha fler katter! Men de blir nog för jobbig hehe.. Jag har 2 bröder, Erik o Fredrik Ena är 25 år och den andra är 23 år.Jag tycker Gustafsson 3 tr är ett lågt program ibland på vissa avsnitt kan dom säga låga saker .. Asså småbarn kan titta på det där programmet om dom förstår det!!!??? Ikväll ska man mysa och se på film. Innan det tar man ett bad!
Nästa vecka ska jag och min mamma o pappa till Tun's! Vi ska köpa lite saker. Min pappa får en ny bil framåt helgen kanske. Min Pappa jobbar som snickare på FSAB och arbetsledare ,jag hostar hela tiden och nyser. Jobbigt puuuh, Aja snart ska man prata med mamsen. Jag älskar min familj.. Va rädd om din familj det kan hända att snart kommer döden. Jag e rädd om min familj.
Ha en trevlig höstigdag! Jag skriver kanske mer sen .. Men jag tror i morgon. Hejdå!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0